Noutate

Elevii de clasa a II-a încep azi testele la Evaluarea Națională.

Noutate

Preșcolarii și elevii din învățământul preuniversitar revin astăzi la cursuri, în semestrul al doilea, după o săptămână de vacanță.

Noutate

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a dat asigurări că regulile nu vor fi schimbate în acest an școlar, iar elevii de clasa a VIII-a vor

Noutate

Ministerul Educației Naționale a stabilit calendarul probelor din cadrul Evaluărilor Naționale pentru clasele a II-a, a IV-a și a VI-a.

Noutate

Promovabilitatea la Evaluarea Națională a fost mai mică anul acesta față de cea înregistrată anul trecut. Diferența nu este, însă, una semnificativă.

Noutate

Elevii care au absolvit gimnaziul în provincie, dar își doresc să studieze la unul dintre liceele sau colegiile din Capitală se pot înscrie la Centrul spec

Noutate

Azi începe seria Evaluărilor Naționale. Primii care trec prin emoții sunt elevii de clasa a II-a care vor fi testați la limba română și limba maternă.

Noutate

Preșcolarii și elevii revin mâine la cursuri. Ei vor merge la grădiniță sau la școală până la 15 iunie, potrivit structurii anului școlar.

Noutate

Mai puțin de jumătate dintre elevii de clasa a VIII-a care au participat la simularea Evaluării Naționale au luat note de promovare, adică cel puțin nota 5.

Noutate

Aproape 180 000 de elevi de clasa a VIII-a vor participa în perioada 5-7 martie la simularea Evaluării Naționale.