Resursă
Clasa a IV-a
Fișe de lucru
Limba şi literatura română

Fişa de lucru este destinată recuperării / ameliorării competenţelor de lectură şi vizează extragerea dintr-un text a unor elemente semnificative pentru a susţine o opinie

Noutate

Elevii pasionați de comunicare sunt acum provocați să se înscrie la GramMania- Festivalul tinerilor care vorbesc corect.

Noutate

Au fost afișate subiectele, dar și baremul de corectare la Limba română, prima probă a examenului de Bacalaureat!

Noutate

Căldură mare și emoții la fel e mari. Așa încep săptămâna absolvenții de liceu. Astăzi încep probele scrise la Bacalaureat.

Noutate

Elevii de clasa a VIII-a intră astăzi în sala de examen pentru a susține prima probă a Evaluării Naționale- proba scrisă la Limba română.

Noutate

Elevii de clasa a IV-a susțin azi proba scrisă la limba română, prima de la Evaluarea Națională.

Noutate

Elevii de clasa a II-a încep azi testele la Evaluarea Națională.

EDU+

Fișa de lucru propune elevilor o abordare activ-participativă a conținuturilor de învățare. Fișa este structurată pe metoda brainstorming și le este destinată elevilor de liceu.

EDU+

Câte miracole se ascund în spatele cuvântului povești? Decsoperiți împreună cu elevii dumneavoastră în fișa de lucru Explozie stelară, destinată școlarilor de clasele III-IV.

EDU+

Fișa de lucru îi ajută pe elevi să descopere, într-un mod atractiv, antonimele. Fișa le este destinată elevilor de clasele III-IV.