Noutate

Contestațiile le-au adus note mai mari unor elevi la Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a.

Noutate

Doar 73,12% dintre elevi au obținut, în acest an, medii peste cinci la Evaluarea Națională, iar procentul este cel mai slab din ultimii cinci ani.

Noutate

Elevii de clasa a VIII-a intră astăzi în sala de examen pentru a susține prima probă a Evaluării Naționale- proba scrisă la Limba română.

Noutate

Săptămâna începe cu emoții pentru elevii de clasa a VIII-a care susțin de azi și până miercuri simularea la Evaluarea Națională.

Noutate

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a dat asigurări că regulile nu vor fi schimbate în acest an școlar, iar elevii de clasa a VIII-a vor

Noutate

Elevii de clasa a VIII-a vor putea studia, ca disciplină opțională, Educația financiară, în baza unui acord pe cinci ani. Și nu doar ei!

Noutate

Promovabilitatea la Evaluarea Națională a fost mai mică anul acesta față de cea înregistrată anul trecut. Diferența nu este, însă, una semnificativă.

Noutate

Peste 38 000 de locuri au fost scoase la nivel national pentru absolvenții clasei a VIII-a care vor să urmeze cursuri în învățământul profesional sau dual.

Noutate

Elevii care au absolvit gimnaziul în provincie, dar își doresc să studieze la unul dintre liceele sau colegiile din Capitală se pot înscrie la Centrul spec