Noutate

Săptămâna începe cu emoții pentru elevii de clasa a VIII-a care susțin de azi și până miercuri simularea la Evaluarea Națională.

Noutate

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a dat asigurări că regulile nu vor fi schimbate în acest an școlar, iar elevii de clasa a VIII-a vor

Noutate

Elevii de clasa a VIII-a vor putea studia, ca disciplină opțională, Educația financiară, în baza unui acord pe cinci ani. Și nu doar ei!

Noutate

Promovabilitatea la Evaluarea Națională a fost mai mică anul acesta față de cea înregistrată anul trecut. Diferența nu este, însă, una semnificativă.

Noutate

Peste 38 000 de locuri au fost scoase la nivel national pentru absolvenții clasei a VIII-a care vor să urmeze cursuri în învățământul profesional sau dual.

Noutate

Elevii care au absolvit gimnaziul în provincie, dar își doresc să studieze la unul dintre liceele sau colegiile din Capitală se pot înscrie la Centrul spec

Noutate

A început numărătoarea inversă pentru absolvenții de clasa a VIII-a.

Noutate

Mai puțin de jumătate dintre elevii de clasa a VIII-a care au participat la simularea Evaluării Naționale au luat note de promovare, adică cel puțin nota 5.

Noutate

Aproape 180 000 de elevi de clasa a VIII-a vor participa în perioada 5-7 martie la simularea Evaluării Naționale.