EDU+

Atelierul prezintă principalele informații legate de stres, ce este, cum îl recunoaștem, ce efecte are, dar și cum îl putem gestiona.

Pentru vizionare vă rugăm să vă autentificați.

EDU+

Fișa conține sugestii de aplicare a metodelor activ-participative în predarea și învățarea limbii franceze la liceu, clasa a XII-a.

EDU+

Fișa conține sugestii de aplicare a metodelor activ-participative în predarea limbii franceze la nivelul liceului- clasa a XI-a.

EDU+

Fișă de lucru- Limba franceză, învățământ primar

EDU+

Fișa de lucru reprezintă o sugestie de aplicare a metodelor activ-participative în predarea și învățarea Limbii franceze la nivelul ciclului primar de învățământ.

EDU+

Fișa de lucru propune elevilor de liceu o dezbatere în Limba franceză. Fișa are ca obiective dezvoltarea competențelor de exprimare orală în Limba franceză, dezvoltarea capacității de a argumenta pro și contra o idee, dar și dezvoltarea toleranței, a acceptării ideii partenerului de discuție.

EDU+

Fișă de lucru la Limba franceză, destinată elevilor de gimnaziu. Printre obiectivele fișei se află dezvoltarea competenței de exprimară orală, dezvoltarea memorizării și a creativității elevilor.

EDU+

Fișă de lucru la Limba franceză, destinată elevilor de gimnaziu. Propune o abordare activi-participativă a conținuturilor de învățare.

EDU+

Fișă de lucru la Limba franceză, destinată elevilor de gimnaziu. Propune o abordare activ-participativă a conținuturilor de învățare.