Adaugă proiect

Atenție: Proiectele nou adăugate vor fi publicate după ce au fost revizuite.

Proiect

Colegiul Economic ”Emanuil Gojdu” din Hunedoara este una dintre cele șapte entități din Europa care formează consorțiul pentru dezvoltarea proiectului de educație financiară intitulat EQAFIT.

Erasmus
Proiect

Despre proiect

Proiect

Digital Tools for Smart Schools  este un proiect de parteneriat strategic Erasmus+, care se va desfăşoară în Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”, Târgu Jiu în perioada 01.09.2018-31.08.2021, în parteneriat cu 4 ţări ( Italia, Turcia, Polonia şi Portugalia).

Proiect Erasmus+
Proiect

PAŞI ÎN APLICAREA PROGRAMULUI DE MONITORIZARE A ABSENŢELOR ELEVILOR ÎN ŞCOALĂ

 

1.Constituirea Comisiei de monitorizare a absenţelor la nivel de şcoală

Proiect

Cu scopul de a crește conștiința pro-ecologică în rândul elevilor școlilor partenere și a comunității locale, de economisire a energiei la școală și acasă, de descoperire a de modalităților de reducere a consumului ridicat de energie , de familiarizare a elevilor cu sursele de energie alternativă, precum și extinderea competențelor elevilor în domeniul  construirii de machete,  Şcoala cu cls. I-VIII nr.

Proiect
În pofida unor eforturi depuse la nivel european (de exemplu Convenţia de la Istanbul privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeii și a violenței domestice, 2011), inegalitatea de gen rămâne încă o problemă majoră a lumii întregi, inclusiv a Uniunii Europene.
Erasmus+, inegalitatea de gen, conditia femeii
Proiect

Argument justificare, context (analiză de nevoi)

Proiect

Începând cu anul școlar 2018-2019, Colegiul Tehnic de Transporturi ,,Transilvania” din Cluj-Napoca va fi implicat ca partener intr-un nou proiect Erasmus+, ,,Patrimoines: s’engager au présent pour sauver l’avenir”, nr. 2018-1-FR01-KA229-047981.

Proiect

      

B.1. Titlul proiectului :

            “Sărbătoarea Paştelui în imaginaţia copiilor”

B.2. Precizaţi tipul activităţii principale din cadrul proiectului.

                Concurs Interjudetean

Proiect

Proiectul educațional este avizat CAEJ de către Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița cu nr. 14101/16.11.2017, poziția 83 și se derulează în domeniul educaţie civică – voluntariat - proiecte caritabile.

Activitatea principală este reprezentată de concursul cu același nume și are 3 secțiuni: