Noutate

Aproximativ 300 000 de liceeni de clasa a XII-a și a XIII-a intră azi în sala de examen pentru a susține simularea probei la Limba română.

Noutate

Elevii din școlile partenere ale proiectului „Învățământ de calitate pentru viitorul copiilor noștri în județul Dolj“ au sărbătorit primăvara într-un mod special

Noutate

Finaliștii unui concurs organizat de NASA trebuie să facă rost de cel puțin 15 000 de euro pentru a-și asigura deplasarea, cazarea și mâncarea.

Noutate

Liceenii ar putea avea parte de o evaluare înaintea examenului de Bacalaureat.

Noutate

Bullying-ul ar putea fi tras pe dreapta în România.

Noutate

Elevii de liceu vor urma cursuri de antreprenoriat, în cadrul cărora vor învăța cum să își deschidă o afacere, dar, mai ales, cum să o gestioneze astfel în

Noutate

Ești la liceu și îți dorești să își finalizezi studiile în altă țară? Vrei să pui mâna pe o diplomă de Bacalaureat Internațional?

Noutate

Ești la liceu și vrei să trăiești „visul american“? Acum se poate!

Noutate

Liceenii care provin din familie defavorizate vor primi mai mulți bani de la Guvern în cadrul programului „Bani de liceu“.

Noutate

Liceenii pasionați de fizică au acum ocazia să descopere cercetarea ștințifică și practica de laborator la Institutul de Cercetare pentru Fizică de la Măgurele.