Noutate

Te gândești cum să le arăți colegilor de la școală că îi iubești?

Noutate

Absolvenții de liceu au susținut astăzi ultima probă la Bacalaureat, proba la alegere a profilului și specializării.

Noutate

Căldură mare și emoții la fel e mari. Așa încep săptămâna absolvenții de liceu. Astăzi încep probele scrise la Bacalaureat.

EDU+

Fișa de lucru propune elevilor de liceu o dezbatere în Limba franceză. Fișa are ca obiective dezvoltarea competențelor de exprimare orală în Limba franceză, dezvoltarea capacității de a argumenta pro și contra o idee, dar și dezvoltarea toleranței, a acceptării ideii partenerului de discuție.

EDU+

Fișa de lucru propune elevilor o abordare activ-participativă a conținuturilor de învățare. Fișa este structurată pe metoda brainstorming și le este destinată elevilor de liceu.

Noutate

Aproximativ 300 000 de liceeni de clasa a XII-a și a XIII-a intră azi în sala de examen pentru a susține simularea probei la Limba română.

Noutate

Elevii din școlile partenere ale proiectului „Învățământ de calitate pentru viitorul copiilor noștri în județul Dolj“ au sărbătorit primăvara într-un mod special

Noutate

Finaliștii unui concurs organizat de NASA trebuie să facă rost de cel puțin 15 000 de euro pentru a-și asigura deplasarea, cazarea și mâncarea.

Noutate

Liceenii ar putea avea parte de o evaluare înaintea examenului de Bacalaureat.

Noutate

Bullying-ul ar putea fi tras pe dreapta în România.