Noutate

Elevii din anii terminali au la dispoziție o serie de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Testele pot fi accesate aici.

Revista

Numărul 38 al Revistei EduȘcoală este aici. Vă invităm să descoperiți poveștile propuse de autorii din luna ianuarie răsfoind paginile sau descărcând revista în format PDF (necesită înregistrare).

Noutate

Aerisirea clasei, păstrarea unei distanțe de un metru, dar și purtarea obligatorie a măștii, atât de către elevi, cât și de către profesori – sunt câteva dintre

Noutate

Ai câteva zile libere sau ești în concediu? Ești profesor și știu că îți place comunicarea și interacțiunea interumană. Și de multe ori îți iei de lucru acasă chiar pentru aceste zile libere.

Noutate

Aproape 2 milioane și jumătate de copii ajung de luni înapoi în școlile din România. Anunțul redeschiderii școlilor a fost făcut de Klaus Iohannis.

Noutate

Stres, copleșire, extenuare...îți sună cunoscut? Sunt doar câteva dintre „efectele secundare“ ale meseriei de profesor.

Noutate

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat ieri, în urma discuțiilor cu sindicaliștii din învățământ, că examenele naționale nu vor fi decalate sau anulate.

Noutate

Învățământul online va fi prelungit până în 8 februarie, a anunțat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Revista

Numărul 37 al Revistei EduȘcoală este aici. Vă invităm să descoperiți poveștile propuse de autorii din luna decembrie răsfoind paginile sau descărcând revista în format PDF (necesită înregistrare).

Noutate

32% dintre copiii din România nu au acces la educație de când învățământul se desfășoară online.