Resursă
Clasa a IV-a
Fișe de lucru
Limba şi literatura română

Fișă de lucru pentru consolidarea părților de vorbire - substantiv -adjectiv.

EDU+

Fișa de lucru propune elevilor de liceu o dezbatere în Limba franceză. Fișa are ca obiective dezvoltarea competențelor de exprimare orală în Limba franceză, dezvoltarea capacității de a argumenta pro și contra o idee, dar și dezvoltarea toleranței, a acceptării ideii partenerului de discuție.

EDU+

Fișă de lucru la Limba franceză, destinată elevilor de gimnaziu. Printre obiectivele fișei se află dezvoltarea competenței de exprimară orală, dezvoltarea memorizării și a creativității elevilor.

EDU+

Fișă de lucru la Limba franceză, destinată elevilor de gimnaziu. Propune o abordare activi-participativă a conținuturilor de învățare.

EDU+

Fișa de lucru propune elevilor o abordare activ-participativă a conținuturilor de învățare. Fișa este structurată pe metoda brainstorming și le este destinată elevilor de liceu.

EDU+

Fișă de lucru destinată elevilor de clasa a II-a. Elevii au de parcurs un text și apoi de rezolvat mai multe sarcini, printre care recunoașterea personajelor.

EDU+

Fișă de lucru destinată elevilor de clasa I, propune acestora compunerea unui scurt text pornind de la cuvinte date.Dezvoltă abilitățile de xperimare corectă în li,mba română, dar și pe cele de scriere.