Adaugă articol

Atenție: Articolele adăugate vor fi publicate după ce au fost revizuite.

Noutate

Sună bine, nu-i așa? Mai mult ca sigur! Cel puțin pentru elevi. Norocoșii care au scăpat de teme sunt elevii unei școli primare din Courtney Cork, Irlanda.

Noutate

Ministerul Educației și Cercetării propune o licitație maraton pentru asigurarea manualelor de clasa aVIII-a pentru anul șc

Noutate
Prietenii noștri: Cangurul Lingvist Franceză, Poveștile Cangurului, Cangurul Lingvist Engleză și Cangurașul Explorator vă provoacă în acest an școlar să testați cunoștințele elevilor în cadrul Concursurilor Cangurul. Acum avem și mai mari motive de bucurie! Concursurile Cangurul sunt aprobate prin OMEN 5092/30. 08.2019.
Noutate

Editura Sigma Educațional și Asociația Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație au fost partenerii celei de-a VII-a ediții a Galei EduManager.

Noutate

Ascuțiți creioanele, încărcați stilourile!

Noutate

Românii au cucerit nu mai puțin de 9 premii la cea de-a V-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Franceză, ediție desfășurată la Chișinău, în perioada 27-30 sep

Noutate

Autoritățile au găsit soluția pentru a limita absenteismul și abandonul școlar-taie alocația elevilor care nu dau pe la școală.

Noutate

Îți dorești un plus de culoare la clasă? Vrei să fii mai aproape de elevii tăi și să fii în pas cu noile tehnologii și aplicații?

Noutate

Un studiu recent a scos la iveală că profesorii sunt mai predispuși la stres ocupational decât alte categorii de angajați.

Noutate

Vremurile s-au schimbat, la fel și generațiile, iar misiunea profesorilor este una grea: să țină pasul cu noile tehnologii și să le folosească inteligent l