Adaugă articol

Atenție: Articolele adăugate vor fi publicate după ce au fost revizuite.

Noutate

Azi s-a dat startul înscrierilor la sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat.

Noutate

Notele și-au pierdut din importanța și relevanța pe care le aveau în trecut, așa că media din gimnaziu ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu.

Noutate

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că rezultatele simulării examenelor naționale sunt mai slabe decât cele de anul trecut.

Noutate

Noul an școlar vine cu schimbări radicale. Elevii nu vor mai avea semestre, dar nici trimestre, ci un an școlar cu 5 module de învățare.

Noutate

Elevii din anii terminali de liceu, respectiv clasele a XII-a și a XIII-a, susțin azi proba scrisă la Limba și literatura română, prima din cadrul simulării exam

Noutate

Toți elevii ar putea beneficia de o vacanță în luna octombrie și o alta în luna februarie – acestea sunt modificările propuse de Ministerul Educației pentru stru

Noutate

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a schimbat, ieri, criteriile în baza cărora școlile pot trece în online.

Noutate

Noua Lege a Educației ar trebui să fie gata și să intre în vigoare în acest an, a anunțat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Noutate

Sorin Cîmpeanu i-a asigurat pe profesori că, deși termenul inițial pentru plata orelor remediale a fost depășit, sunt fonduri suficiente pentru realizarea acestor plăți.

Noutate

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat zilele trecute în ce condiții școlile pot intra în online, în contextul valului 5 al pandemiei.