Profile picture for user Anca Tache
Trimis de Anca Tache la Joi, 01/18/2018 - 11:56
  • imagine campanie

Revista Edușcoală este real succes printre cititori. Pentru că ne dorim să facem echipă cu dumneavoastră, vă oferim oportunitatea de a face schimb de idei cu ceilalți colegi de la catedră. Pentru fiecare articol publicat în Revista Edușcoală autorul va primi 5 puncte, iar la 50 de puncte acumulate va fi inclus în colectivul editorial pentru următorul număr al publicației.

Nu aveți timp pentru a publica în revistă dar vreți să vă împărtășiți experiența? Puteți face acest lucru pe site-ul www.eduscoala.ro! Tot ce trebuie să faceți este să vă creați cont și să încărcați materiale pentru categoriile propuse de noi. Veți fi răsplătiți cu câte 3 puncte pentru fiecare încărcare.

Atenție! Indiferent de varianta pe care o alegeți, la fiecare 100 de puncte acumulate, beneficiați de o reducere de 60% la titlurile Editurii Sigma.

Articolele pentru Revista Edușcoală pot fi încărcate pe site, în format Word, Times News Roman 12, până la 25 ale fiecărei luni. Articolul va fi publicat în numărul care apare pe 15 ale lunii următoare.

Vă așteptăm pe www.eduscoala.ro.

 

Comentarii