Noutate

Elevii de clasa a VIII-a se pot înscrie la Evaluarea Națională până în 11 iunie, urmând a susține prima probă scrisă, la Li

Noutate

Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut ieri prima probă a Evaluării Naționale din pandemie: limba și literatura română.

Noutate

Absolvenții de clasa a VIII-a sunt deja în sălile de examen și așteptă subiectele Limba și literatura română, prima probă de la Evaluarea Națională.

Noutate

Contestațiile le-au adus note mai mari unor elevi la Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a.

Noutate

Doar 73,12% dintre elevi au obținut, în acest an, medii peste cinci la Evaluarea Națională, iar procentul este cel mai slab din ultimii cinci ani.

Noutate

Elevii de clasa a VIII-a intră astăzi în sala de examen pentru a susține prima probă a Evaluării Naționale- proba scrisă la Limba română.

Noutate

Săptămâna începe cu emoții pentru elevii de clasa a VIII-a care susțin de azi și până miercuri simularea la Evaluarea Națională.

Noutate

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a dat asigurări că regulile nu vor fi schimbate în acest an școlar, iar elevii de clasa a VIII-a vor

Noutate

Ministerul Educației Naționale le-a pus gând rău elevilor care finalizează ciclul gimnazial.

Noutate

Elevii de clasa a VIII-a vor putea studia, ca disciplină opțională, Educația financiară, în baza unui acord pe cinci ani. Și nu doar ei!