Adaugă eveniment

Atenție: Evenimentele nou adăugate vor fi publicate după ce au fost revizuite.

Invităm profesorii interesați de Filosofia cu copiii, care își doresc să exploreze metodele acestei abordări, la un Atelier de dezvoltare de materiale didacticeAtelierul este destinat profesorilor din învățământul preuniversitar, primar și gimnazial, care sunt interesați de introducerea unor teme de filosofie cu copiii, în cadrul disciplinelor din aria curriculară Om și societateConsiliere șiDezvoltare personalăEducație socialăEducație civicăCultură civică sau Filosofie pentru copii.

Participanții vor fi invitați să aducă listată o povestire de maxim 2 pagini A4 (din literatura română sau din literature universală) pe care doresc să construiască o activitate de tip “Filosofie cu copiii”. Fiecare participant va fi rugat să aducă povestea multiplicată în 20 de exemplare.

Atelierul este realizat de Mihaela Frunză (conferențiar la Facultatea de Istorie și Filosofie), Iulia Grad (lector la Departamentul de Comunicare, PR și Publicitate), Iulia Medveschi (doctorandă la Școala Doctorală de Comunicare, PR și Publicitate) și Simona Baban (Facultatea de Istorie și Filosofie). Activitatea lor în domeniul filosofiei cu copiii poate fi urmărită pe pagina Clubului de filosofie cu copiii.

Întâlnirea va avea loc miercuri, 13 iunie 2018, în intervalul orar 18.00-19.40, la Facultatea de Istorie și Filosofie (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca). Sala va fi comunicată participanților care se înscriu la atelier. Participanții la atelier vor primi la finalul întâlnirii un certificat de participare. 

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Doritorii sunt rugați să completeze un formular de participare.

Dată început
Dată sfârșit